[ NKOTBSB Rockin’ On Cinema ] Supergruppen NKOTBSB live på bio

New Kids On the Block och Backstreet Boys är två av världens största pojkband. Nu ska deras comeback-konsert sändas på 30 svenska biografer.

De två amerikanska grupperna personifierar 90-talets stora popfenomen pojkbandet, med stämsång, synkroniserad dans och radiovänliga hits som “As Long as You Love Me”, “Everybody” (BSB) och “Step By Step” (NKOTB).

Nu har banden slagit sig samman för en comeback, runt tjugo år efter glansdagarna. När den nya konstellationen NKOTBSB uppträder på O2 Arena i London den 29 april, visas den direktsända konserten i 30 olika Folkets Hus och Parker-salonger, på nästan lika många svenska orter.

Read full article on SVT.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*